ARGENTINAC RASTUŽIO NAVIJAČE ZVEZDE: Fakundo Kampaco ima drugi plan...

Novosti online

12. 12. 2022. u 09:00

DUGO navijači Crvene zvezde nisu priželjkivali dolazak nekog pojačanja kao što je to slučaj sa Fakundom Kampacom.

АРГЕНТИНАЦ РАСТУЖИО НАВИЈАЧЕ ЗВЕЗДЕ: Факундо Кампацо има други план...

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Argentinski plejmejker je slobodan igrač ukoliko Real Madrid ne izjednači ponudu crveno-belih, ali sudeći prema poslednjim informacijama iz Italije, pitanje je da li će Kampaco stići u Beograd čak i ako „kraljevski klub” odustane od evropskih prava na njega.

Kako piše „Gazeta delo sport”, Kampacova želja je da sačeka 10. januar i pokuša da pronađe klub u NBA ligi, jer od tog datuma svi ugovori biće zagarantovani.

Pitanje je da li je Crvena zvezda spremna da čeka Argentinca do tada i, naposletku, pitanje je šta je zapravo istina oko statusa dvostrukog osvajača Evrolige. Kampaco se nije oglašavao o svojim željama, dok su i u Crvenoj zvezdi poslednjih dana „zakopčani” na pomen sjajnog organizatora igre.

Ukoliko se posao sa Kampacom ne završi povoljno po crveno-bele, nema sumnje da će prvak ABA lige i šampion Srbije pokušati da angažuje drugo pojačanje koje će mu biti od pomoći u borbi za top 8 u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)