OGLASIO SE ČOVIĆ, POMENUO EVROLIGAŠKI DERBI: NJegova poruka razbesneće "grobare"

Novosti online

10. 12. 2022. u 22:01

PRVI čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović rekao je da će navijači dugo pamtiti pobedu nad Partizanom u Evroligi.

ОГЛАСИО СЕ ЧОВИЋ, ПОМЕНУО ЕВРОЛИГАШКИ ДЕРБИ: Његова порука разбеснеће гробаре

Nebojša Čović / Foto N. Paraušić

Podsetimo, crveno-beli su u neizvesnoj završnici, trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim sekundama slavili 76:73.

- Odigrali smo tu prvu utakmicu u Evroligi protiv Partizana i pobedili je. I sada će ta utakmica zauvek ostati prva i ostaće zapamćena. Pobedili smo Partizan pred 20.000 njihovih navijača, a drago mi je da je bilo i naših. Drago mi je da je atmosfera bila korektna, eto tek ponešto je palo, ako je to ponešto u redu! Eto tek ponešto se skandiralo, ako je to ponešto u redu, a čini mi se da nije", rekao je Čović u "Jutru" na TV Prva.

Odgovorio je na pitanje Željka Obradovića sa konferencije, kako je moguće da meč u Evroligi prođe bez incidenata, a ne u ABA ligi...

- Onda neka poređenja kako to može u Evroligi, a ne može u ABA ligi... Može kada u Evroligi imate potpunu regularnost u smislu regularnog suđenja, kada sudije vrhunski rade posao i kada sudije ne provociraju gledaoce. Evo Zvezda sada igra sa Mornarom iz Bara u 18 časova, trebalo bi da bude puna hala, ali neće da bude puna hala jer su nam propisane kazne za određene sektore zbog prošle utakmice sa Partizanom u ABA ligi koju smo takođe dobili, još ubedljivije- dodao je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku