NIKOLA JOKIĆ JE CAR! Američki mališani mu skandirali MVP: Srbin ih oduševio reakcijom posle meča Denver - Juta

Novosti online

11. 12. 2022. u 10:05

NIKOLA Jokić još jedne noći oduševio je svet svojim košarkaškim umećem, ali i svojim ponašanjem van terena.

НИКОЛА ЈОКИЋ ЈЕ ЦАР! Амерички малишани му скандирали МВП: Србин их одушевио реакцијом после меча Денвер - Јута

FOTO: Printskrin

Naime, nakon što je njegov Denver, upravo na njegovim krilima, savladao ekipu Jute Džeza, dečaci i devojčice koji obožavaju srpskog asa dočekali su ga ispred svlačionice, uz povike "MVP, MVP"!

I očigledno je Nikoli prijao susret sa njima. Prvo se našalio, pridružio im se i počeo da skandira članovima stručnog štaba koji su prolazili pored, a zatim se javio svakom detetu koje ga je čekalo u hodniku. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Zanimljivo je bilo i na konferenciji za medije po završetku ovog NBA okršaja. Klikom OVDE možete pročitati, kako je to zlatni dečko iz Sombora odgovarao na pitanja američkih novinara.

 
 
 
 
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici