ŠTA SE DEŠAVA SA RADULJICOM, ILIĆEM I LAZAREVIĆEM? Sportski direktor Zvezde otkrio kakav je status ova tri igrača

Novosti online

03. 12. 2022. u 15:55

DUŠKO Ivanović je preporodio košarkaše Crvene zvezde, a njegovim dolaskom bar za sada se nije promenio status mladog Dalibora Ilića i Miroslava Raduljice, dok je u poslednje vreme van tima i Stefan Lazarević.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА РАДУЉИЦОМ, ИЛИЋЕМ И ЛАЗАРЕВИЋЕМ? Спортски директор Звезде открио какав је статус ова три играча

FOTO: ABA liga j.t.d. / Dragana Stjepanović

O tome da li crnogorski stručnjak računa na pomenutu trojicu igrača govorio je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet.

- Imamo igrače koji su van 12, a prošle sezone su blistali u ABA ligi. Konkretno govorim o Iliću, koji naporno radi na svom telu i individualno. Čeka svoju priliku i on je igrač na kojeg mi ozbiljno računamo. I on i Raduljica i Lazarević, koji su već dokazani, do malog Nikole Topića koji je bio u sastavu i veliki je projekat ovog kluba i od njega očekujemo mnogo. Imamo maksimalno pokriven igrački kadar. Ne želimo da budemo najbolji sada, svesni smo da je ovo jedan maraton i spremamo se za ono što je najvažnije - rekao je Dozet u klupskoj emisiji pred početak utakmice sa Virtusom.

Crvena zvezda je sinoć savladala tim iz Bolonje i upisala četvrti vezani evroligaški trijumf.

Šampion Srbije naredni meč igra protiv Studentskog centa u ABA ligi (nedelja, 17), a onda u četvrtak u prvom istorijskom večitom derbiju u elitnom takmičenju gostuje Partizanu (četvrtak, 20.30).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja