"MI HOĆEMO TOLIKO DA NE MOŽEMO": Duško Ivanović podsetio na mudre reči legendarnog Duška Radovića

Novosti online

19. 11. 2022. u 20:38

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Cibone 92:53 (21:20, 29:18, 22:8, 20:7) u okviru sedmog kola regionalne ABA lige. Duško Ivanović nakon pobede na debiju u Evroligi, učinio je isto i u ABA ligi. Uprkos pobedi, strateg čelične discipline imao je da uputi i koju kritiku na račun svojih izabranika.

МИ ХОЋЕМО ТОЛИКО ДА НЕ МОЖЕМО: Душко Ивановић подсетио на мудре речи легендарног Душка Радовића

FOTO: EPA

Večerašnja utakmica je bila provera da vidimo da li možemo da igramo 40 minuta skoncetrisano i ozbiljno, pokazalo se da nismo mogli, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde nakon utakmice sa timom iz Zagreba.

- Bilo je momenata kad smo igrali sa dobrom odbranom i logičnim napadom. Ali bilo je i praznog hoda. To mora da se popravi jer slede i teže utakmice sa kvalitetnijim protivnicima - izjavio je Ivanović na konferenciji za medije nakon utakmice.

Na pitanje novinara da li je koncentracija igrača ključan segment u igri, odgovorio je da jeste jer svaki igrač mora da bude spreman da odigra maskimalno kad uđe u igru.

- Za mene je svaka utakmica fešta. Svakoj utakmici mora da se pristupi skoncetrisano i sa euforijom da se odigra što bolje. Ja tako pristupam i to tražim od igrača. Fizička sprema igrača je takva kakva je. Znate kako je govorio Duško Radović "Hteli bismo ali ne možemo. Ali kada bismo hteli više, onda bismo mogli više. Ipak mi hoćemo toliko da ne možemo" - zaključio je trener "crveno-belih".

Crvena zvezda sledeću utakmicu igra u utorak, kada gostuje Albi u okviru devetog kola Evrolige.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)