ISKUSNI TRENER KRITIKUJE JOVANOVIĆA: NJih trojica zajedno na terenu? To mi liči na "samoubistvo"

Novosti online

06. 11. 2022. u 09:30

CRVENA zvezda dobro stoji u ABA ligi (4-0), ali u Evroligi je poslednja na tabeli (1-5). Mnogi navijači crveno-belih su mišljenja da je preveliki zalogaj za mladog trenera Vladimira Jovanovića bila klupa šampiona Srbije. Njemu je imao šta da poruči i iskusni košarkaški stručnjak Vlade Đurović.

ИСКУСНИ ТРЕНЕР КРИТИКУЈЕ ЈОВАНОВИЋА: Њих тројица заједно на терену? То ми личи на самоубиство

FOTO: ABA liga j.t.d. / Dragana Stjepanović

On je pred meč sa Zadrom (ponedeljak, 18) analizirao Zvezdin tim. On smatra da bi igrači koji se nalaze u prvoj petorci moraju da igraju mnogo više od rezervista.

- Vildoza je tu, pa bih rekao da se u Zvezdi iskristalisala prva postava koja bi trebalo da igra 25 do 30 minuta. To su dva visoka stranca Bentil i Martin, zatim Vildoza, Nedović i Dobrić. Mitrović je povređen, Petrušev je tu, Ivanović. Ne slažem se kada igraju Marković, Lazić i Lazarević zajedno. To je moja kritika, primedba za Vladu Jovanovića što ne mora da uvaži niti će. Trojica igrača odbrambenih karakteristika kao što su njih trojica mi liči na "samoubistvo". Tako je počela utakmica sa Bajernom, smatram da treba da počne postava koja može lakše da postigne koš - rekao je Đurović za "TV Arena sport".

Podsetimo, crveno-beli su u Evroligi pobedili jedino Bajern, a u narednom kolu ih čeka još jedan težak meč - gostovanje Fenerbahčeu.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna