DEJAN RADONJIĆ NA STUBU SRAMA: Isplivao snimak zbog kog Evropa ismeva crnogorskog trenera (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2022. u 19:24

NEKADAŠNjI trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić od dolaska u Atinu suočava se sa stalnim kritikama, kako grčkih medija, tako i navijača Panatinaikosa, tima na čiju je klupu seo ovog leta.

ДЕЈАН РАДОЊИЋ НА СТУБУ СРАМА: Испливао снимак због ког Европа исмева црногорског тренера (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Krize Panatinaikosa ne nazire se kraj, a ulje na vatru dodao je i Beogradski Partizan, koji je porazio zelene sinoć u "OAKA areni".

Crnogorski strateg nakon ovog meča našao se na meti još većih kritika i postao vinovnik video materijala koji je pravi hit na društvenim mrežama. 

Televizijska kamera uhvatila jedan tajm-aut koji je postao predmet podsmeha košarkaške javnosti, a mnogi navijači PAO-a navode da su izgubili poverenje u crnogorskog stručnjaka upravo nakon ovoga.

Naime, najviše mu se zameralo to što mu je vladanje engleskim jezikom loše, to što je skoro 40 sekundi ćutao i što nije nacrtao nijednu akciju. Štaviše, mnogi priželjkuju njegov otkaz, a jedan korisnik društvene mreže Tviter je čak dodao titlove na snimak.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (6)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata