ŽELJKO "RIBA" I NA 20 RAZLIKE: Obradović jednu stvar zamerio igračima u Baru

Tanjug

25. 10. 2022. u 10:04

Prvi utisak, možda onaj koji je najvažniji, to je gostoprimstvo na koje smo ponovo naišli u Baru. Želim da se zahvalim braći Pavićević na fantastičnoj dobrodošlici i odnosu koji postoji između dva kluba i među nama lično, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle pobede protiv Mornara u Baru (83:62) u ABA ligi.

ЖЕЉКО РИБА И НА 20 РАЗЛИКЕ: Обрадовић једну ствар замерио играчима у Бару

FOTO: Aba liga

- Takođe, želim da se zahvalim navijačima Partizana koji su došli u velikom broju da podrže ekipu, kao i domaćim navijačima Mornara koji su napravili zaista odličnu atmosferu i mislim da je bilo zaista lepo veče - izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Što se tiče utakmice, kao pred svaku smo napravili analizu i probali da pronađemo način kako treba da dobijemo meč, dodao je Obradović.

- Mislim da smo zahvaljujući agresivnosti u odbrani dosta toga napravili. To je na momente izgledalo mnogo dobro, ali je bilo i nekih loših trenutaka. Ono čime apsolutno nisam zadovoljan, to je naš igra u napadu. Igrali smo nervozno, pravili neverovatne odluke i mislim da je to ono o čemu ćemo da razgovaramo na prvom sledećem treningu - poručio je Obradović.

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba