AMERI, SRAM VAS BILO! Nikola Jokić doživeo žestoko poniženje

Novosti online

20. 10. 2022. u 07:17

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je u noći između srede i četvrtka svoju prvu utakmicu u novoj sezoni NBA lige, ali nije se radovao. Njegov Denver izgubio je na startu od Jute na gostovanju i to ubedljivo (123:102).

АМЕРИ, СРАМ ВАС БИЛО! Никола Јокић доживео жестоко понижење

Foto AP

Srpski as bio je vrlo nervozan tokom čitave utakmice, što se možda i moglo očekivati kada je dan uoči susreta osvanuo podatak da će suditi Toni Braders, njegov najmanje omiljeni sudija sa kojim ima burnu istoriju.

Tako je i ovoga puta pušteno da ga "biju" bez većih posledica (izveo dva slobodna bacanja za ceo meč), pa je zbog toga i Jokić ušao u nervozu i napravio četiri faula, od čega je jedan nad Sekstonom bio pomalo i bezobrazan. Odmah su Ameri to iskoristili da Jokića nazovu prljavim igračem.

Ipak, nije to najgore što se desilo dvostrukom MVP-u u Solt Lejk Sitiju.

Ljudi, pogotovo navijači Denvera, planuli su na društvenim mrežama zbog čoveka koji je delovao sa razglasa, jer je Nikolu nekoliko puta umesto "Jokić" nazvao "Joković" ili "Đoković".

Postoji taj momenat da su spikeru bile izmešana misli između Nikole Jokića i Novaka Đokovića, ali zasigurno su mu to neće biti lako oprošteno od strane fanova Nagetsa.

Pre svega, ovo pokazuje i manjak poštovanja prema dvostrukom MVP-u NBA lige, pa se samo nadamo da greške nisu došle iz namere ili iz male brige za tačnošću.

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024