PARTIZAN DOBIO KAPITENA! Ovo se u istoriji crnobelih desilo samo jednom

Novosti online

30. 09. 2022. u 21:09

AMERIKANAC Kevin Panter zvanično je imenovan za kapitena Košarkaškog kluba Partizan. On je tek drugi stranac u istoriji kluba kome je pripala ta čast.

ПАРТИЗАН ДОБИО КАПИТЕНА! Ово се у историји црнобелих десило само једном

FOTO: KK Partizan

Pre njega je to zvanje imao samo Francuz Žofri Lovernj, mada treba napomenuti da Panter poseduje srpski pasoš.

Panter je u intervjuu za TV Partizan poručio šta navijači mogu da očekuju od njega u novom izdanju.

- Velika je čast, takve stvari se ne dešavaju često. Uradiću sve što mogu, da budem tu za Partizan, da svi imamo dobru i zdravu godinu. Stvarno mi je čast, radim naporno - rekao je Panter, pa dodao:

- Nisam njihov otac, nisam tu da im pričam šta treba da rade, već da izvučem najbolje, bilo na terenu ili mentalno. Znaju koliko pričam sa njima, ne treba da pričam pred kamerama ili pred trenerom. Obraćaju mi se kada im treba nešto, tu sam da im pomognem. Imam dosta iskustva. Moja vrata su uvek otvorena, mogu da dođu da pričaju sa mnom o čemu god, ne samo o košarci. Jedva čekam da počne sezona - podvukao je Panter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

MILICA UPUTILA PORUKU VATRENIMA: Oglasila se posle eliminacije moćnog Brazila