ŠOK PORAZ PARTIZANA: Crno-bela braća iz Španije se poklonila "parnom valjku", pa mu nanela veliku štetu

Novosti online

09. 09. 2022. u 23:19

KOŠARKAŠI Partizana danas su odigrali pripremnu utakmicu za predstojeću sezonu velikih izazova na Jadranu i u Evroligi. Protivnik je bila ekipa Fuenlabrade, a Španci su potpuno inzenađujuće trijumfovali rezultatom 94:84 (26:22, 22:23, 29:29, 21:19).

ШОК ПОРАЗ ПАРТИЗАНА: Црно-бела браћа из Шпаније се поклонила парном ваљку, па му нанела велику штету

FOTO: KK partizan/ABA liga/Dragana Stjepanović

Meč je odigran na mestu gde se "parni valjak" praktično oseća kao u svojoj kući, jer je zlatne 1992. godine, sve svoje mečeve na evropskoj sceni upravo tu igrao kao domaćin.

Utakmica je odisala istinskom sportskom i prijateljskom atmosferom, sa akcentom na tri decenije čvrstog prijateljstva koje povezuje Fuenlabradu i Partizan.

Izabranici Željka Obradovića dobro su otvorili meč u kom su bili izraziti favoriti, došli su već sredinom prvog kvartala do plus 8, ali se kao kula od karata raspala njihova igra u nastavku. 

Crno-beli su potpuno neshvatljivo pali, njihova prednost se topila iz minuta u minut, da bi Španci na početku treće četvtine došli do dvocifrene prednosti, na semaforu je stajalo 60:50. Nastavila je Fuenlabrada sa nestvarnim procentima šuta za tri i nanela šokantan poraz beogradskom velikanu.

Pre meča navijači Fuenlabrade, grada u kojem je Partizan u svojoj najuspešnijoj sezoni u istoriji, igrao svoje mečeve kao domaćin, skanidranjem i parolama "braća zauvek" učinila su veliku čast srpskom klubu. Viđene su zaista dirljive scene koje svedoče o neverovatnoj naklnosti lokalne publike ka našem timu.

BONUS VIDEO: Košarkaši Srbije odradili prvi trening u Berlinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna