ĐOKOVIĆ JE U SVAĐI SA NADALOM I POVLAČI SE IZ TENISA: Sraman pokušaj da se obmane teniska planeta - šire se gnusne laži o srpskom asu!

Novosti online

09. 09. 2022. u 22:28

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković odmara se u Beogradu, deluje da ne haje mnogo što mu američka vrhuška nije dozvolila da kroči na njihov kontinent, a polako kreću i pripreme za svadbu njegovog brata. Međutim, iako se slegla prašina oko vakcinalnog statusa kralja "belog sporta", pojedini ne mogu bez njega, a pokušavaju na njemu i da zarade.

ЂОКОВИЋ ЈЕ У СВАЂИ СА НАДАЛОМ И ПОВЛАЧИ СЕ ИЗ ТЕНИСА: Сраман покушај да се обмане тениска планета - шире се гнусне лажи о српском асу!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, jedan korisnik Jutjuba napravio je lažni nalog na kome je objavio stare snimke srpskog asa.

Dotična osoba pokrenula je navodni "lajvstrim" podkasta koji se emitovao iznova i iznova, a naslov je glasio "Novak Đoković o povlačenju iz tenisa 2023. godine i svađi sa Rafaelom Nadalom, uživo vesti sa Ju-Es opena".

Kako je sve to objavio nalog imena "Ju-Es Open Tenis Čempionšip", koji je na sve to ukrao i zvanični logo Otvorenog prvenstva Amerike, mnogi ljubitelji tenisa su naseli i pomislili da se radi o autentičnoj ispovest srpskog tenisera.

Foto: Printskrin

Tako je u jednom trenutku više od 50 hiljada ljudi gledalo "ispovest" Novaka Đokovića sa Ju-Es Opena koja je prikupila na sve to još oko 8 hiljada lajkova i nastavila je da se širi među internet korisnicima koji nisu bili svesni činjenice da je u pitanju gnusna laž.

Naravno, dobra vest je da Novak Đoković definitinvo ne planira da se povuče tokom 2023. godine, niti je u svađi sa El atadorom, a samo je pitanje trenutka kada će Jutjub ugasiti nalog koji širi laži o njemu, čak i dok ne igra...

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna