NOVI UGOVOR CENTRU PARTIZANA: Za Lesora 600.000 evra?

G. K.

13. 07. 2022. u 22:50

MATIJAS Lesor ostaje zaštitnik Partizanovog obruča i u narednih godinu dana.

НОВИ УГОВОР ЦЕНТРУ ПАРТИЗАНА: За Лесора 600.000 евра?

FOTO: KK Partizan/ABA liga/Dragana Stjepanović

Kako ističu mediji u Francuskoj, crno-beli su centru sa Martinika ponudili produžetak saradnje na još godinu dana za platu od 600.000 evra, koju je on oberučke prihvatio.


Lesor je prošle sezone u ekipu iz Humske došao na polusezoni i brzo se izdvojio kao jedan od nosilaca igre Obradovićevog tima. Prosečne brojke od 12,3 poena i 6,2 skoka po meču u Evrokupu, kao i 10,1 poen i 5,9 uhvaćenih lopti u regionalnoj ligi, nagnali su čelnike novog evroligaša da ponude produženje ugovora francuskom reprezentativcu.
Da se nešto "kuva iza brda", pokazuje i ponašanje kluba koji se u prethodnom periodu putem zvaničnih kanala oprostio od igrača kojima su istekle ugovorne obaveze, kao što su Nemanja Dangubić i Dalas Mur. 


Partizan u ovom trenutku na poziciji pet ima samo mladog Balšu Koprivicu, tako da bi prvu opciju definitivno trebalo da predstavlja iskusniji igrač, koji će većinski izneti evroligašku kampanju.


Ono što se zna jeste da će 80 odsto tima od prošle sezone biti isti. Crno-beli su do sada doveli Danila Anđušića i Dantea Eksuma na spoljnim pozicijama, dok se očekuje dovođenje jednog ili dva krilna igrača i razrešenje situacije sa centarskom linijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona