ČOVIĆ ZVAO PABLA LASA U ZVEZDU: Evo šta je pokvarilo velike planove na Malom Kalemegdanu

Novosti online

08. 07. 2022. u 21:26

OVOG petka je održana Skupština košarkaškog kluba Crvena zvezda, sa koje je isplivalo nekoliko ekskluzivnih informacija.

ЧОВИЋ ЗВАО ПАБЛА ЛАСА У ЗВЕЗДУ: Ево шта је покварило велике планове на Малом Калемегдану

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Naime, predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović govorio je o Partizanu, dugovima, budžetu i pripremama za predstojeću sezonu, ali i otkrio da je kandidat za trenera Beograđana bio trofejni trener Pablo Laso.

- Imali smo ideju da klupu preuzme Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Ipak, kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd - istakao je Čović.

Podsetimo, španski stručnjak napustio je "kraljevski klub" posle 11 godina pošto je pred kraj prethodne sezone doživeo srčani udar.

FOTO: M. Vukadinović

Inače, novi šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana je Vlada Jovanović, a ugovor je potpisan na tri godine.

I ovoga puta, Čović nije propustio priliku da spomene bivšeg stratega, Dejana Radonjića, koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa grčkim Panatinaikosom.

- Nismo očekivali da će otići trener, kome je ugovor isticao 30. juna. Zbog toga smo i izdali saopštenje nakon pet razgovora tokom juna, kada smo pretpostavili u kom pravcu će sve to da ode. Nije ovo prvi put da radi u Srbiji, pošto se pojavila priča oko kašnjenja u isplatama. Potom je krenula akcija oko pronalaska novog trenera, uvek je rizik sa stranim trenerima, pošto mora da budu redovne isplate - rekao je Čović.

BONUS VIDEO: Majstorija Nikole Kalinića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a