LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Znalo se da ima povređenih, ali Pešić je obelodanio da je gore nego što se mislilo

Novosti online

02. 07. 2022. u 16:55

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije poražena je u Rigi od Letonije, a danas je stigao niz loše vesti pred okršaj sa selekcijom Belgije.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Знало се да има повређених, али Пешић је обелоданио да је горе него што се мислило

Foto I. Marinković

Naime, danas ste mogli čitati o dve potencijalne povrede naših reprezentativaca, ali u toku dana na konferenciji za mediji stigla su nova razočaravajuća saznanja.

Kako je Pešić obelodanio na konferenciji za medije pred poslednji meč druge runde kvalifikacija, Srbija će biti oslabljena neigranjem trojice važnih košarkaša koji su trebali da budu deo ekipe. Reč je o Aleksi Avramoviću, Nemanji Bjelici i Marku Jagodić-Kuridži. Posebno loše vesti odnose se na košarkaša Partizana.

- Od pomenuta 23 igrača koja su igrala na ovih pet utakmica, samo trojica su igrala na svakoj – Avramović, Kuridža i Ristić. Na ovoj utakmici u Rigi izgubili smo tri igrača, za Avramovića ne znamo da li je slomio ruku, Bjelica je obnovio povredu, Kuridža se povredio i oni nisu trenirali.

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo da je Aleksa Avramović jedan od retkih koji je odigrao svaki kvalifikacioni meč do sada i bio je na većini tih susreta najbolj igrač Srbije.

Ostaje da se vidi da li će medicinski tim Srbije uspeti da osposobi nekoga od pomenutih igrača da zaigraju u niškom Čairu protiv Belgije na meču koji je zakazan za nedelju, 21.00.

Meč između Srbije i Belgije igra se sutra u Nišu, a direktan tekstualni prenos meča  možete pratiti na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024