BJELICA ZNA KAKO DA SLAVI: Srpski košarkaš podelio sreću nakon osvajanja NBA lige

G. KELIĆ

21. 06. 2022. u 22:53

NEMANjA Bjelica je trenutno na oblacima. Srpski košarkaš proteklih dana budan sanja, pošto je sa ekipom Golden Stejta nedavno krunisan u NBA šampiona, a slavljenička atmosfera iz svlačionice prelila se i na ulice San Franciska, na koje su izašle desetine hiljada ljudi da pozdrave nove prvake.

БЈЕЛИЦА ЗНА КАКО ДА СЛАВИ: Српски кошаркаш поделио срећу након освајања НБА лиге

Foto: Printskrin

"Ratnici" su organizovali veliku žurku otvorenim autobusom, kojim su prodefilovali kroz grad, a "partijanje" nije stalo do dugo u noć. Naš reprezentativac, koji je postao četvrti Srbin sa šampionskim prstenom, bio je u prvim redovima na slavlju, gde je viđen kako sa navijačima nazdravlja i otpozdravlja sa visoko podignutim peharom Lerija O'Brajana.

U jednako dobrom raspoloženju bili su svi članovi tima, Stef Kari je sa suprugom Ališom prvi otvorio bocu šampanjca i okupao okupljenu masu, dok je Drejmond Grin iskoristio priliku da se obrati navijačima, a jedan deo govora posvetio je igračima koji su prvi put osvojili titulu, među kojima je i Bjelica.

- Ono što me najviše raduje jeste da vidim momke koji su prvi put postali šampioni. Na svom putovanju uvek želite da se vrati onaj osećaj koji ste prvi put osetili. Realnost je da ga nikada više ne dobijete, a jedini način da ga ponovo na trenutak osetite je kroz Viginsa, Pula, Portera, Belija, Mozesa, Pejtona... To osetiš kroz te momke i tako ponovo dobiješ taj osećaj - kazao je Grin, kome je ovo četvrti prsten sa "ratnicima".

FEŠTA "Ratnici" pred fanovima u San Francisku/FOTO: AP

Po završetku krstarenja gradom, ekipa se stacionirala u jednom restoranu na klupskoj proslavi, gde je Bjelica uslikan kako grli i ljubi upravo Stefa Karija, koji je poneo MVP priznanje u finalnoj seriji protiv Bostona.

Sigurno da se u ovim junskim danima 2022. godine Bjelica izljubio i izgrlio više nego ikada pre u životu. A kako i ne bi, kada stoji na krovu sveta sa najprestižnijom košarkaškom titulom u naručju.

BONUS VIDEO: Bjelica slavi NBA titulu, Barbosa komiran na podu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!