LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Bogdan Bogdanović propušta Evropsko prvenstvo?

Novosti online

10. 06. 2022. u 15:50

KOŠARKAŠ Atlanta hoksa i naš reprezentativac Bogdan Bogdanović gotovo izvesno neće igrati za Srbiju na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu zbog povrede, potvrđeno je za Sport klub.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Богдан Богдановић пропушта Европско првенство?

foto: EPA

Pred selektorom Srbije Svetislavom Pešićem i njegovim izabranicima je dugo i naporno leto, sa previše utakmica. Od kvalifikacija za Svetsko prvenstvo do Evropskog šampionata. A kao nebrojeno puta u sličnim situacijama, i mnogo učešća je pod znakom pitanja. Ali neigranje Bogdana Bogdanovića više je nego izvesno.

- Naš reprezentativac je pre dve-tri nedelje operisao skakačko, desno koleno, a oporavak traži vreme, ne baš kratko, minimum tri meseca. Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu, na jednoj klinici u Kaliforniji. On ostaje još mesec dana u Americi, a onda bi trebalo da dođe u Srbiju, Beograd - izjavio je prof. dr Dragan Radovanović, dugogodišnji lekar nacionalnog tima, za Sport klub.

Podsetimo, srpski bek povredu "vuče" već duže vreme. Ni u poslednjem meču Atlante u NBA ligi, u kome su "jastrebovi" izgubili od Majamija i time završili sezonu, Bogi nije igrao upravo zbog problema sa kolenom.


Evropsko prvenstvo je na programu od 1. septembra, a Srbija se nalazi u grupi sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)