BOGDANOVIĆ POVREĐEN ZAVRŠIO SEZONU: Majami eliminisao Atlantu, Jang podbacio!

Novosti online

27. 04. 2022. u 08:03

BOGDAN Bogdanović i Atlanta hoksi završili su sezonu. Od njih je u prvoj rundi plej-ofa bolji bio Majami, koji je ukupnim rezultatom u seriji 4:1 prošao dalje. Ekipa sa Floride je peti meč dobila sa rezultatom 97:94.

БОГДАНОВИЋ ПОВРЕЂЕН ЗАВРШИО СЕЗОНУ: Мајами елиминисао Атланту, Јанг подбацио!

FOTO: Tanjug

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije nastupio zbog povrede kolena, ova informacija objavljena je tik pred početak meča, a statističari su odmah znali da se Atlanti ne piše dobro.

Naime, kada je Atlanta nastupala bez srpskog košarkaša, beležili su "jastrebovi" 10-9, a jedan od tih poraza bio je upravo protiv Hitsa.

Kada je to bilo najpotrebnije, nije se "pojavio" na terenu najbolji igrač Atlante Trej Jang. Upisao je samo 11 poena, osam skokova, šest asistencija, ali je takođe imao i šest izgubljenih lopti. Deandre Hanter bio je najbolji u timu Hoksa sa 35 poena, uz 11 skokova.

Uz to je u neizvesnoj završnici promašio slobodno bacanje, a Galinari nije pogodio šut za nadu na 8,4 sekunde pre kraja.

Tim Majamija nije računao na Džimija Batlera, te je ekipu predvodio Viktor Oladipo sa 23 poena, dok je Bem Adebajo dodao 20 uz 11 skokova.

– Pričali smo o tome više puta, znali smo da to rade, da stvaraju dodatni pritisak čim Jang izađe iz igre. To su učinili. Što se tajm-auta tiče, nisam ga tražio jer sam ga zvao neposredno pre toga – rekao je trener Mekmilan nakon meča.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)