VILIJAMS GOS PROPUŠTA FINALE: Pablo Laso otkrio sve o stepenu povrede svog plejmejkera

Novosti onlajn

20. 05. 2022. u 12:48

U FINALU košarkaške Evrolige za sezonu 2021/2022. igraće ekipe Anadolu Efesa i Real Madrida. U petak je takmičarski dan pauze na Fajnal-foru koji se održava u našoj prestonici, ali će se javnosti na konferenciji za štampu obratiti treneri i igrači finalista.

ВИЛИЈАМС ГОС ПРОПУШТА ФИНАЛЕ: Пабло Ласо открио све о степену повреде свог плејмејкера

Foto: EPA-EFE/David Aguilar

Iskusni strateg na klupi Reala Pablo Laso novinarima je rekao da je veoma srećan što je njegov tim u finalu i odmah se osvrnuo na povredu svog plejmejker Najdžela Vilijamsa Gosa. Bivši igrač Partizana se povredio na samom početku meča u polufinalu protiv Barselone.

 


- Srećan sam što smo ovde, mnogo rada je uloženo u ovo, radujemo se finalu. Povreda Najdžela tako rano u utakmici nam je teško pala, nije nam mnogo promenila plan jer su neki igrači uskočili, ali to svakako boli. Neće igrati u finalu, to je sigurno. Nije samo iskrenut zglob, odradićemo preglede u Madridu, pa ćemo videti koliko će odsustvovati. Uvek postoji uticaj na igru, on je važan igrač za nas, pružao nam je ritam, pomagao nam je u napadu. Naravno, tužno je kada se neki igrač povredi na fajnal-foru, žao mi je zbog njega - rekao je Laso.

Španski stručnjak se potom osvrnuo na turbulentnu sezonu Madriđana, u kojoj je bilo puno uspona i padova.

- Nikada nisam sumnjao u svoj tim, imali smo probleme, kao i Efes, duga je sezona. Želeo sam da sve bude u redu, ali u životu ništa nije lako. Gubili smo, ali to je prošlost. Kada gubite, nije sve loše, kao protiv Crvene zvezde u Beogradu, ali to ne menja moje razmišljanje. Sada smo u sjajnoj poziciji, o ovome sam razmišljao od početka sezone. Svi timovi su imali probleme, i Ergin će reći isto, mi smo pričali mnogo puta oko toga. Kako da se igrači ne povređuju kad se igra 80 utakmica u sezoni. Imali smo probleme, sada smo ovde i tačka - zaključio je trofejni trener.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ABA LIGA DOBILA PRVOG POLUFINALISTU: Budućnost savladala Zadar u čevrtfinalu plej-ofa