BOBI UKRAO ŠOU LUKI: Šta je to Srbin pokazivao Dončiću (VIDEO)

Novosti online

11. 02. 2022. u 10:30

SLOVENAČKI košarkaš Luka Dončić ispisao je istoriju.

БОБИ УКРАО ШОУ ЛУКИ: Шта је то Србин показивао Дончићу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zvezda Dalasa dala je 51 poen u pobedi nad Los Anđeles klipersima 110:103, što je najviše poena računajući košarkaše sa prostora eks Jugoslavije u NBA ligi.

Dosadašnji rekord bio je u vlasništvu Nikole Jokića, koji je dao 50 poena, a dva puta pre toga je imao 47 poena, kao i još jednom 49.

Među najboljima su još Dražen Petrović i Bojan Bogdanović sa po 44, Peđa Stojaković sa 42, koliko je prethodno bio najbolji skor Dončića, Nikola Vučević sa 41, Goran Dragić sa 40...

Takođe, Slovenac je pored Dirka Novickog (53 poena rekord franšize), Džamala Mešburna i Džima Džeksona četvrti Dalasov igrač sa preko 50 poena na jednoj utakmici.

A u sastavu Maveriksa za ovaj duel je bio i Boban Marjanović, koji je sa klupe pratio dešavanja, jer nije dobio priliku da igra, ali nakon meča se našao u centru pažnje.

Poznata je odlična saradnja Srbina i Slovenca, pa je tako Bobi "ukrao šou" Luki nakon utakmice, tako što je upao u njegov televizijski intervju. Dok je Dončić komentarisao utakmicu, Bobi je ušao u kadar i podigao majicu kako bi se video njegov dres.

Razlog za ovakav njegov gest je jasan, Marjanović je pokazao na broj koji nosi, 51, pošto je to bio poenterski učinak Slovenca u najboljoj utakmici u karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti