RADONJIĆ PRED ARMANI: Igraju odlično, moramo da budemo tečniji u napadu

Č. V.

31. 01. 2022. u 19:32

KOŠARKAŠI Crvene zvezde utakmicom protiv Armanija nastavljaju takmičenje u Evroligi, a trener crveno-belih Dejan Radonjić svestan je kvaliteta protivnika.

РАДОЊИЋ ПРЕД АРМАНИ: Играју одлично, морамо да будемо течнији у нападу

FOTO: KK Crvena zvezda/Dragana Stjepanović/ABA liga

Crveno-beli u ovu utakmicu ulaze posle velika pobede u Pireju protiv Olimpijakosa i trijumfa u ABA ligi u duelu sa Mornarom.

Ritam je izuzetno naporan, a utakmica sa timom iz Milana je prva u duplom kolu koje je na programu ove nedelje.

- Milano je jedna od najboljih ekipa u takmičenju, igraju odlično, imaju sjajan rezultat i u borbi su za sam vrh tabele. Može se očekivati da dođu do same završnice, u kojoj su bili i prošle godine. Čini se da su jači i još kvalitetniji nego što je to bilo prethodne sezone. Trudićemo se da odigramo dobar meč, ima tu puno kvaliteta, i pokušaćemo da odgovorimo na to. Moramo svakako da budemo tečniji u napadu, potrebni su nam i neki laki poeni u ovom meču i videćemo šta će to da donese - rekao je Radonjić.

Očekivanja od ovog meča izneo je i iskusni plejmejker Stefan Marković.

- Ekipa Armanija ima najširi roster u Evroligi, veliki izazov je pred nama i očekujem da ćemo uz podršku naših navijača i u našoj dvorani doći do dobrog rezultata. Ovo je ekipa koju su činili iskusni igrači, letos su podmladili ekipu nekim potpisima i drugim igračima, pojačavali su se i tokom sezone. Imaju ogroman izbor, svakako iskusna ekipa koja zna šta radi, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru i zna se kakva je ovde atmosfera - istakao je 33-godišnji organizator igre.

Crvena zvezda trenutno ima učinak 8-12, a Armani 14-6.

BONUS VIDEO: Marina Maljković ostaje selektor: Rodoljublje jače i od sportskog motiva

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)