POBEDNICI TRAŽILI SELFI S NOVAKOM: Đoković zvezda večeri u hali "Aleksandar Nikolić" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2021. u 21:20

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Barselone sa 69:76, a po okončanju ovog duela 15. kola Evrolige, košarkaši španskog kluba umesto da proslavljaju pobedu i pohrle jedni drugima u zagrljaj, potrčali su prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću - da se slikaju s njim!

ПОБЕДНИЦИ ТРАЖИЛИ СЕЛФИ С НОВАКОМ: Ђоковић звезда вечери у хали Александар Николић (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: KK Barselona

Najbolji teniser sveta iskoristio je činjenicu da godišnji odmor provodi u Srbiji i došao je da bodri svoj voljeni klub, a košarkaši španskog kluba pokazali su koliko cene najboljeg sportistu sveta.

Nole je u halu Aleksandar Nikolić došao u društvu Vaseka Pospišila, kolege tenisera s kojim je oformio Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA), a tokom utakmice je silno bodrio crveno-bele.

Na njihovu žalost, to nije bilo dovoljno našem šampionu, pa je i pored odlične igre, Zvezda poražena. 

Posle meča je i trener Barselone Šarunas Jasikevičijus pričao o Noletu, kako ga je gledao na Vimbldonu još dok je nagoveštavao da će biti dobar teniser.

- Ispalo je da je najbolji na svetu - nasmejao se Šarunas.

Među onima koji su uspeli da dobiju fotografiju s najboljim teniserom svih vremena bio je i najbolji igrač Barselone na večerašnjem meču, Najdžel Hejs-Dejvis koji je postigao 14 poena i uhvatio osam lopti pod koševima.

FOTO: KK Barselona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!