RATNICI UGASILI SUNCA: Bjelici pripao derbi Zapada, Dončićev dabl-dabl (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2021. u 08:42

ODIGRANO je devet utakmica u NBA, a u odsustvu Nikole Jokića, čiji Denver nastupa večeras u "evropskom terminu" od 19 časova, i Bogdana Bogdanovića koji je zbog povrede propustio meč Atlante i Filadelfije, srpske fanove najviše su zanimale utakmice Dalas-Nju Orleans (91:107) i Golden Stejt – Finiks (118:96).

РАТНИЦИ УГАСИЛИ СУНЦА: Бјелици припао дерби Запада, Дончићев дабл-дабл (ВИДЕО)

Foto AP

Nemanja Bjelica je za 16 minuta na parketu zabeležio osam poena, šest skokova i dve asistencije u pobedi voriorsa nad Sansima u derbiju Zapada.

Očekivano, najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kari sa 23 poena, dok su Vigins i Pejton dodali po 19. Kod Sansa se istakao Iton sa 23 poena, a podbacio je Pol sa samo 12.

Dabl-dabl Luke Dončića (21p, 10sk) nije pomogao Dalasu da spreči iznenađenje - Nju Orleans je odneo pobedu od čak 16 poena razlike. Boban Marjanović je igrao osam minuta i za o vreme ostvario učinak od četiri poena i tri skoka.

Džoel Embid je doneo pobedu Filadelfiji nad Atlantom poenima u poslednjem minutu. Ukupno je ubacio 28, čemu je dodao i 12 skokva za novi dabl-dabl. S druge strane najbolji je bio Tre Jang sa 25 poena i 10 asistencija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna