OGLASIO SE DANILO NIKOLIĆ: Snažna poruka operisanog košarkaša zbog koga se ujedinio region

Novosti online

26. 09. 2021. u 10:57

Danilu Nikoliću je početkom meseca pozlilo na treningu Budućnosti, posle čega je uspešno operisan u klinici Ačibadem.

ОГЛАСИО СЕ ДАНИЛО НИКОЛИЋ: Снажна порука оперисаног кошаркаша због кога се ујединио регион

Foto: ABA/KK Partizan

Dobra vest je da se Nikolić sada oglasio putem zvaničnog sajta kluba i poručio da se nada da će se uskoro vratiti na teren.

Poruku Danila Nikolića prenosimo u celosti:

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Pre svega želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dve nedelje.

Hvala puno upravi Kluba, predsedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pesmi!

Zahvalio bih se i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo :) ".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)