LAZAREVIĆ ODLIČAN PROTIV SPLITA: Bitno je da smo sezonu počeli pobedom, ali najvažnije je da smo meč završili bez povreda

Novosti online

25. 09. 2021. u 08:30

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pregazili su Split u prvom kolu ABA lige sa 97:61, a odličnu utakmicu odigrao je Stefan Lazarević.

ЛАЗАРЕВИЋ ОДЛИЧАН ПРОТИВ СПЛИТА: Битно је да смо сезону почели победом, али најважније је да смо меч завршили без повреда

FOTO: N. Paraušić

Navijači kluba sa Malog Kalemegdana mogu biti zadovoljni izdanjem krilnog igrača koji je pokazao da može biti od velike koristi timu Dejana Radonjića.

Posle utakmice je istakao da je najvažnije da se niko nije povredio i da je ekipa pobedila.

- Bitno je da smo ubedljivom pobedom započeli sezonu, ali je još važnije da smo svi zdravi završili utakmicu jer smo u poslednje vreme imali problema sa povredama. Poručio bih trenutno povređenim saigračima da im želim brz oporavak. Zahvalio bih se i navijačima na podršci. Iskreno, nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca, naročito posle prethodne sezone u kojoj uglavnom nismo mogli da račinamo na prisustvo publike - rekao je Lazarević.

Momak iz Beograda je meč okončao sa 13 poena, bez promašaja iz igre - 3/3 za dva, 2/2 za tri i 1/1 sa linije penala.

- Smatram da je moj zadatak ove sezone da ubedim saigrače da steknu sigurnost u mene i da doprinesem na terenu i drago mi je što imam podršku saigrača i stručnog štaba. Pomalo i neočekivano sam danas postigao neke poene u seriji. Imao sam sreće da su lopte ušle, ali postoje stvari i koima nisam zadovoljan. Sada je drugačije nego kada sam prvi put bio u Zvezdi sa 21 godinom – neke stvari su se izdešavale u karijeri i sada crpim samopouzdanje iz vrednog rada. Što se tiče meča sa Fenerbahčeom, moramo dobro da treniramo i da se pripremimo. Najbitnije je da nam se vrate povređeni saigrači - zaključio je Lazarević.

Crveno-beli naredni meč igraju protiv Fenerbahčea u prvom kolu Evrolige. Taj susret igra se 1. oktobra u Istanbulu.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)