NBA: Milvoki vratio brejk, Midlton i Janis srušili Bogdanovićevu Atlantu (VIDEO)

Novosti online

28. 06. 2021. u 08:07

MILVOKI Baksi su vratili brejk u finalu Istočne konferencije u NBA ligi i poveli sa 2:1 u seriji. Oni su pobedili Atlantu sa 113:102.

НБА: Милвоки вратио брејк, Мидлтон и Јанис срушили Богдановићеву Атланту (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Nisu Hoksi imali rešenje za dvojac Milvokija Kris Midlton - Janis Adetokumbo koji je kombinovano postigao 71 poen.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije imao svoje većče, odigrao je 35 minuta i postigao osam poena. Šutirao je ukupno 3/16 iz igre – 1/6 za dva i 2/10 za tri poena.

Ipak, domaći su odlično otvorili meč, poveli su sa 25:10, ali su Baksi uspeli da se vrate u igru i na veliki odmor odu sa nerešenim rezultatom - 56:56.

Možda i ključni trenutak utakmice desio se u trećoj deonici kada je najbolji igrač tima iz Džordžije Tre Jang nagazio na nogu sudije i bio je prinuđen da izađe iz igre. Vratio se na parket u poslednjem kvartalu, ali videlo se da ima problema.

Junak Baksa bio je definitivno Kris Midlton koji je odigrao fantastičnu četvrtu četvrtinu u kojoj je postigao 20 poena i tako omogućio svom timu da dođe na dva trijumfa od plasmana u veliko finale.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kris Midlton sa 38 poena i 11 skokova, pratio ga je Janis Adetokumbo sa 33 poena i 11 uhvaćenih lopti. Na drugoj strani najbolji je bio Tre Jang sa 35 poena, dok je Danilo Galinari dodao 18.

Četvrta utakmica se igra takođe u Džordžiji, a na programu je u noći između utorka i srede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim-tim