VREME JE ZA NOVO ZLATO: Srpske gracije ruše Francusku u finalu Evropskog prvenstva!

Promo

27. 06. 2021. u 16:00

IAKO pred svako veliko takmičenje već godinama unazad znamo da će košarkašice Srbije ostaviti srce na terenu, sada već znamo i da će osvojiti medalju.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВО ЗЛАТО: Српске грације руше Француску у финалу Европског првенства!

FOTO: FIBA

Srebro je zagarantovano, ali znajući ih - neće se zadovoljiti "samo" srebrom!

Kladionica Meridian za finale Evropskog prvenstva igračima poklanja 2.000 RSD za klađenje

Tokom svih ovih godina dobile su brojne nadimke, od šampionki preko lavica i kraljica, ali čini se da više ni reči nisu dovoljne da ih opišu.

Nakon velike borbe i još veće drame u polufinalu Evropskog prvenstva, u kojem su pobedile Belgiju (74:73), srpske košarkašice će u velikom finalu odmeriti snage sa Francuskom, koja je eliminisala Belorusiju.

U dramatičnom finišu polufinala verovatno je celoj Srbiji srce zastalo na sekund dok su arbitri većali da li će se koš Belgije priznati ili ne, a ako mislite da vas u finalu čeka manja drama - ne nadajte se uzalud, one su navikle da se bore do poslednje sekunde.

Kladionica Meridian za finale Evropskog prvenstva igračima poklanja 2.000 RSD za klađenje

Tako će biti i protiv Francuske, sa kojom su već sastajale deset puta, a obe selekcije imaju po pet pobeda, što znači da nas čeka pravi spektakl.

U to ime, Meridian je rešio da časti sve one koji će večeras od 21.00 biti uz naše heroine. Pre nego što se smestite u svojim domovima, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 2.000 DINARA, a onda se prepustite užitku.

Pre finala, tačnije od 18.00 čeka nas i utakmica za treće mesto, u kojoj će se sastati Belorusija i Belgija, pa je tako važno da znate da vas SAMO U MERIDIANU čeka bonus na parove - i do 2000%! Dalje znate sami...

Podsetimo, Srbija je 2015. godine bila prvak Evrope, a 2019. su naše košarkašice osvojile bronzu.

Da li je vreme za novo zlato? Verujemo da jeste!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)