"DEBELJUCA" JOKIĆ: Šta sam rekao mami i tati kad sam potpisao za Denver i kako mi je propao ugovor sa Barselonom zbog devojke

Novosti online

01. 06. 2021. u 08:48

NAJBOLjI srpski košarkaš Nikola Jokić bio je u ponedeljak veče "glavni gost" u dokumentarcu "Čovek koji pravi razliku" na RTS-u, a koji je posvećennjegovom menadžeru Mišku Ražnatoviću.

ДЕБЕЉУЦА ЈОКИЋ: Шта сам рекао мами и тати кад сам потписао за Денвер и како ми је пропао уговор са Барселоном због девојке

Foto: AP

Tom prilikom Jokić je otkrio šta je sebi prvo kupio od novca koji je zaradio potpisivanjem NBA ugovora.

- Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam "došao do love." Bože dragi - rekao je Jokić, a kasnije dodao:

- Kad sam došao u Ameriku, video sam da mogu da im ponudim tu neku raznovrsnost. Nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, ali mogu to, to, to, mogu svašta da uradim. Mi iz bivše Juge znamo da igramo, imamo tu neku lucidnost, to nešto malo… To nešto je jako malo, ali to malo je jako puno, ako znate na šta mislim.

Osvrnuo se Jokić i na to što je oduvek imao višak kilograma.

- Bio sam debeljuca do prošle godine. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sve kolače, paprikaš, žuta supa sa malo više masti. I taj neki period sam naučio nešto. Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bih trebao. Da li komadić pice, kokice nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka.

Tokom razgovora centar Denvera otkrio je kako mu je svojevremeno propao transfer u Barselonu!

Naime, Jokić je sa Megom igrao protiv Cedevite u ABA ligi, a na tribinama su bili skauti Barse koji su spremili ugovor na pet godina. Međutim, srpski centar je odigrao jednu od najgorih partija.

- Deki (Dejan Miloejvić) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa - rekao je Jokić, a na njegove reči se potom nadovezao upravo sadašnji trener Budućnosti Milojević:

- Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio.

Jokić je tada ostao Megi i upravo iz nje je otišao u NBA ligu, gde je postao jedan od najboljih igrača. U međuvremenu je i oženio svoju tadašnju devojku Nataliju Maćešić. Natalija je takođe iz Sombora, kao i Nikola, a već nekoliko godina živi sa Jokićem u Denveru, gde je i diplomirala na Univerzitetu u Koloradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)