MLADI REPREZENTATIVAC UKRAJINE POTPISAO ZA MEGU: Radujem se što ću u narednim godinama biti deo porodice ovog kluba

Tanjug

28. 05. 2021. u 19:12

MLADI ukrajinsk košarkaš i junior Mege Oleksandr Kobzistij potpisao je danas prvi profesionalni ugovor, saopšteno je na sajtu kluba.

МЛАДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ УКРАЈИНЕ ПОТПИСАО ЗА МЕГУ: Радујем се што ћу у наредним годинама бити део породице овог клуба

FOTO: Mega Soccerbet

Mladi reprezentativac ove zemlje nedavno je napunio 18. godina, već dve sezone igra za mlađe selekcije kluba, a nakon potpisivanja ugovora Kobzistij je istakao da je izuzetno zahvalan na ukazanom poverenju kluba.

- Izuzetno sam zahvalan ljudima iz kluba na ukazanoj šansi i poverenju. Puno mi znači podrška koju sam dobio od prvog dana dolaska u Megu i daću sve od sebe da to vratim na terenu. Radujem se što ću i u narednim godinama biti deo Megine porodice - izjavio je Kobzistij za klupski sajt.

Kobzistij je rođen 23. maja 2003. godine, visok je 201 centimetar i igra na pozicijama dva i tri. U Megu je došao 2019. godine i u ove dve sezone je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

Sa juniorima je ove sezone već osvojio titulu u juniorskoj ligi Srbije i juniorskoj ABA ligi, a pobedom Mege na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige u Beogradu obezbeđeno je i učešće na F8 turniru juniorske Evrolige, koje će se održati od 3. do 6. juna u Valensiji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ABA 2 LIGA UŠLA U ZAVRŠNU FAZU: Poznati termini polufinala