"MOŽDA SAM LUD, ALI VERUJEM U FINALE!" Selektor Maroka pun optimizma: Igranje srcem je najvažnija stvar

Novosti online

13. 12. 2022. u 13:59

MAROKO je najprijatnije iznenađenje Svetskog prvenstva. Verovatno se ni najveći fudbalski optimisti nisu nadali da će afrička selekcija stići do završnice Mundijala.

МОЖДА САМ ЛУД, АЛИ ВЕРУЈЕМ У ФИНАЛЕ! Селектор Марока пун оптимизма: Играње срцем је најважнија ствар

FOTO: AP/Tanjug

Rival "lavovima Atlasa" biće aktuelni šampion sveta Francuska, ali selektor Maroka Valid Regragui veruje da će se njegovi izabranici u nedelju boriti za trofej.

- Ekipa će igrati u atmosferi kao da smo domaćini. Ceo svet će videti ludu ljubav navijača prema nacionalnom timu, što će svakako pomoći našim igračima da se plasiraju u finale. Možda sam lud, ali ja verujem da ćemo u nedelju igrati za titulu - rekao je Regragui.

Ponosan je na publiku koja pruža reprezentaciji neverovatnu podršku.

- Za mene su naši navijači najbolji na svetu, možda mogu da im pariraju samo Brazilci i Argentinci. I drago mi je što ceo svet sada zna za marokanske navijače. To su ludaci koji vole svoju zemlju, svoje klubove. Zbog podrške koju pružaju, zaslužili su da putuju sa nacionalnim timom, gde god on igrao. Sutra ćemo imati podršku najmanje 20 hiljada navijača, tako da ćemo igrati kao kod kuće, što je važno za nas.

Još jednom je ponovio da je njegova ekipa mnogo željna uspeha i da će učiniti sve da dođe do meča za titulu prvaka sveta.

- Glavna stvar je timski duh. Svi igrači znaju da moraju da pruže sve od sebe. Uvek igramo kao tim i sa dobrim stavom. Za mene je duh sve u fudbalu. Igranje srcem je najvažnija stvar - zaključio je Regragui.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)