ENGLEZI U NEVERICI: Hari Kejn snimljen kako vežba da šutira penal preko prečke - zbog toga su ispali sa Svetskog prvenstva?! (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2022. u 21:24

ENGLESKA je okončala Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. ranije nego što se nadala, rezultati koji su joj baš odgovorali - desili su joj se, osim onog za koji je sama morala da se pobrine, pa je utakmica sa Francuskom u četvrtfinalu donela bolan sudar sa realnošću. Ali i jednu nestvarnu situaciju.

ЕНГЛЕЗИ У НЕВЕРИЦИ: Хари Кејн снимљен како вежба да шутира пенал преко пречке - због тога су испали са Светског првенства?! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Engleska ponovo "fudbalski pati". Prošli Mundijal je doneo tugu u polufinalu, ovaj na jednom stepeniku niže, a mnogi krivca vide u čoveku koji je promašio penal u završnici.

Podsetimo, u velikoj četvrtfinalnoj drami Francuska je pobedila Englesku i to nakon što je Hari Kejn, koji je na meču realizovao jedan penal, propustio da pogodi i drugi put s "bele tačke" i tako u samom finišu drugog poluvremena izjednači rezultat.

Ono što je sada "tema dana" na Ostrvu jeste činjenica da je Kejn - vežbao da šutira penal preko preške (baš kako je i izveo taj drugi jedanaesterac protiv Francuza).

A tome ga je učio legenda engleskog ragbija, Džoni Vilkinson.

Naime, Vilkinson je 2003. doneo Englezima svetsku titulu kada je, pri nerešenom rezultatu (17:17) u finišu drugog produžetka šutnuo loptu baš gde treba ("iznad prečke") i sa ta tri poena obezbedio šampionski tron.

On je, u jednom šaljivom video-snimku koji je sada "isplivao", gledao kako Hari Kejn šutira penale, pa mu objasnio da se "to tako ne radi" već da bi se "osvojila svtetska titula" - mora to da učini kao on. Šutiranjem "preko prečke".

Kejn je to i uvežbavao (u snimku koji je pred vama), a na šok cele nacije - takav udarac je izveo u završnici četvrtfinalne drame sa Francuskom.

Podsetimo, sve rezultate, ali i raspored utakmica koje predstoje u završnici Svetskog prvenstva u fudbalu, možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)