TITE ODRŽAO REČ: Brazil posle šokantne eliminacije od Hrvatske ostao bez selektora

Novosti online

10. 12. 2022. u 11:01

FUDBALSKA reprezentacija Brazila završila je učešće na mundijalu u Kataru šokantnim porazom od Hrvatske na penale. Time je završen i mandat selektora Titea na klupi petostrukog šampiona sveta.

ТИТЕ ОДРЖАО РЕЧ: Бразил после шокантне елиминације од Хрватске остао без селектора

FOTO: EPA

Vicešampion sveta Hrvatska je pobedila na penale 4:2 (1:1pr, 0:0rt) i izborila drugo uzastopno polufinale, dok Brazil drugi uzastopni put, a četvrti sa poslednjih pet mundijala, kući idu posle četvrtfinala.

Tite je i ranije najavljivao da će na kraju takmičenja u Kataru napustiti klupu Brazila, samo se nadao da će otići okićen krunom šampiona sveta.

Ostaje mu kao jedini trofej u vitrinama, Kopa Amerika iz 2019. godine.

- Ovo je težak poraz, ali odlazim smireno. Ciklus je završen, a ja sam pre godinu i po dana rekao da ću otići posle Svetskog prvenstva. Svi koji me poznaju znaju da ne bih ostao ni da smo osvojili titulu. Nećemo praviti dramu, ima ko da me zameni - poručio je Tite.

 
Show more

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)