ZVEZDA SE OBRATILA DELIJAMA: "Ne nasedajte na provokacije navijača Partizana

Novosti online

08. 12. 2022. u 16:02

KOŠARKAŠKA istorija ispisuje se u Beogradu. Nekoliko sati pred početak meča Partizan - Crvena zvezda crno-beli su dozvolili delijama dolazak na meč, a uprkos tome, ponovo su se oglasili sa Malog Kalemegdana.

ЗВЕЗДА СЕ ОБРАТИЛА ДЕЛИЈАМА: Не наседајте на провокације навијача Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Vodila se polemika o tome hoće li zvezdašima biti dozvoljen ulazak u Beogradsku Arenu, a na kraju je prelomljeno da ipak mogu.

Partizan je izdao saopštenje u kojem je dao instrukcije gostujućim navijačima oko ulaska na tribine, a sada se i Zvezda još jednom saopštenjem obratila javnosti.

- KK Crvena zvezda apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke kojima će ova podrška značiti na parketu, i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača KK Partizan kojima mogu biti izloženi u Štark Areni tokom utakmice 12.kola Evrolige!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)