DUŠAN TADIĆ UTUČEN: Kapiten objasnio razloge poraza, i skinuo krivicu sa odbrambene linije

Novosti online

02. 12. 2022. u 22:14

FUDBALSKA reprezentacija Srbije doživela je bolan poraz i eliminisana je sa Mundijala u Kataru. Nakon meča, pred kamerama "Arene" govorio je kapiten Srbije, Dušan Tadić.

ДУШАН ТАДИЋ УТУЧЕН: Капитен објаснио разлоге пораза, и скинуо кривицу са одбрамбене линије

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Predvodnik "orlova" bio je vidno utučen, glas ga je izdavao, a u izjavi je bio kratak, još uvek vruće glave bilo je nemoguće analizirati dešavanja sa utakmice.

- Lako smo primali golove, ne možeš da pobediš tako utakmicu. Svaka je kao rolerkoster. Videćemo šta ćemo... Imali smo sve pod kontrolom na 2:1 , ne smeju da se dešavaju te stvari ako želimo da prođemo dalje. U Tri utakmice primili smo osam golova. Odgovornost je na čitavom timu. Naravno, to nije krivica samo odbrane, već i napada i veznog reda. Ako dobro vršimo presing njima je mnogo lakše, mi to nismo učinili. Teško je pričati, veliko razočarenje, hteli smo tri boda, hteli smo prolazak, ali nismo uspeli - tužnog lica zaključio je iscrpljeni kapiten Tadić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)