STOJANOVIĆI SU ČUDO: Dali deci imena Kristijano Ronaldo i Leo Mesi!

Novosti online

01. 12. 2022. u 16:06

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je u punom jeku u Kataru, "samo što nije" utakmica Srbija - Švajcarska, koji će u 3. kolu grupe G odlučivati ko ide u nokaut fazu Mundijala, a u toj nokaut fazi "čeka" Kristijano Ronaldo. Samo... Nije to jedini Kristijano Ronaldo koji je ovih dana zanimljiv.

СТОЈАНОВИЋИ СУ ЧУДО: Дали деци имена Кристијано Роналдо и Лео Меси!

FOTO: EPA

Naime, novinar hrvatskog RTL-a Goran Latković je pre pet godina na jednom fudbalskom kampu nacionalnih manjina otkrio dva dečaka iz Slavonskog Broda koja se zovu Leo Mesi i Kristijano Ronaldo.

Kako je Mundijal u Kataru poslednji na kome igraju ove zvezde argentinskog i portuglaskog fudbala, Latković je mališane sada potražio i... 

Ispostavilo se da se i dalje bave fudbalom.

Jedan je stidljiviji pred kamerama, drugi nije, a zapravo su sinovi dva brata koja "ludo vole" nekadašnje zvezde Reala i Barselone.

Tokom španskog derbija, "el klasika", umeli su da se navijački sporečkaju, ali su iz ljubavi prema pomenutim asovima sinovima dali imena koja su dali.

Braća sa sinovima koji se zovu Leo Mesi i Kristijano Ronaldo / Jutjub / RTL Hrvatska

- Jednostavno, navijamo za te klubove ja i brat. Kad je supruga ostala trudna, ja sam odmah rekao da ću sinu dati ime Leo Mesi, a brat je isto tako odlučio: Kristijano Ronaldo. Učiteljica je bila malo iznenađena kada je saznali kakvo ime smo dali sinu, ali mi smo joj rekli zašto smo se to odlučili i... to je to - rekao je za hrvatski RTL Željko Stojanović, uredno potpisan kao otac Lea Mesija, što i jeste.

Jutjub / RTL Hrvatska

Onaj "pravi" Leo Mesi je u dramatičnoj noći Svetskog prvenstva u Kataru bio umalo tragičar Argentine, ali je ipak sa "gaučosima" prošao dalje, a Kristijano Ronaldo bi mogao da postane rival Srbije, o čemu više možete da saznate kada pogledate "kostur" nokaut faze Mundijala.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu, koja se igra kad i Brazil - Kamerun, možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)