SELEKTOR BELGIJE PESIMISTA PRED MEČ SA HRVATSKOM: Martinez veruje u igrače, ali ne veruje u prolaz grupe?!

Novosti online

30. 11. 2022. u 12:11

FUDBALSKE reprezentacija Belgije i Hrvatske sastaće se u četvrtak od 16 časova u okviru 3. kola F grupe na Mundijalu u Kataru, a selektor "crvenih đavola" Roberto Martinez izrazio je sumnje u pozitivan ishod po njegovu ekipu.

СЕЛЕКТОР БЕЛГИЈЕ ПЕСИМИСТА ПРЕД МЕЧ СА ХРВАТСКОМ: Мартинез верује у играче, али не верује у пролаз групе?!

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Belgija ima priliku da pobedom prođe grupu, dok bi remi bio dovoljan samo u slučaju da Kanada ubedljivo porazi Maroko.

– I dalje imamo priliku da prođemo grupu, a danas mislim da imamo možda samo 10 odsto šansi za pobedu protiv Hrvatske. Ovaj broj će da raste od sada do utakmice, a lično u igrače verujem 100 odsto jer verujem u potencijal svoje ekipe – rekao je Martinez.

Belgija je trenutno nakon dva kola tek treća u grupi F, ali ima samo bod manje od vodećeg tandema – Maroka i Hrvatske. Ipak, pritisak je na strani polufinaliste prethodnog Mundijala.

– Očekivano i prirodno je da ima napetosti. Igrači su se zajedno razvijali veoma dugo, događaju se stvari kao u porodici. Da nema napetosti i neslaganja, to bi značilo da nema ni emocija – poručio je Martinez.

Vicešampioni sveta Hrvati mogu da prođu čak i u slučaju minimalnog poraza, ali im je u tom slučaju potrebna pomoć Milana Borjana i drugova koji bi trebalo da pobede Maroko.

Imajući u vidu kroz šta je sve golman Crvene zvezde prošao na utakmici Kanada - Hrvatska, od njega "kockasti" nemaju pravo ništa da očekuju, ali ne sumnjamo u profesionalan pristup Milana Borjana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)