HRVATI NE HAJU MNOGO ZA KAZNU: Vređali Milana Borjana, a sada...

Novosti online

30. 11. 2022. u 08:29

NEKOLIKO dana nakon meča Hrvatske i Kanade, taj meč još uvek je u punom fokusu javnosti. Povodom skandaloznih poruka navijača oglasio se i Fudbalski savez Hrvatske.

ХРВАТИ НЕ ХАЈУ МНОГО ЗА КАЗНУ: Вређали Милана Борјана, а сада...

FOTO: Tanjug/AP

Vređan je Milan Borjan tokom celog meča, golmana Crvene zvezde nazivali su ustašom, a veličali su i akciju "Oluja" tokom koje je kao osmogodišnje dete Milan Borjan izbegao iz Knina.

Nema sumnje da se Hrvatska suočava sa ozbiljnom kaznom zbog nemilih scena, a sada se oglasio i sam FS Hrvatske (HNS). Na konferenciji za medije se teme dotakao portparol reprezentacije Hrvatske Tomislav Pacak.

- Nećemo komentarisati taj postupak. HNS osuđuje svaku diskriminaciju i rasizam. Izjasnićemo se prema Fifi o tome pa ćemo videti šta će biti. Imamo šest dana da to uradimo - odgovorio je Pacak.

O celom skandalu se čak oglasila i baka Milana Borjana, a kakva kazna očekuje Hrvate biće jasno u narednim danima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)