ŠOK ZA ARGENTINCE: Hitno deportuju jednog od najboljih igrača "gaučosa"

Novosti online

25. 11. 2022. u 17:00

ARGENTINCI se nisu još oporavili od šokantnog poraza od Saudijske Arabije, a reprezentacija bi mogla da ostane i bez jednog od najboljih igrača.

ШОК ЗА АРГЕНТИНЦЕ: Хитно депортују једног од најбољих играча гаучоса

FOTO: Tanjug/AP

Argentinski mediji prevode da bi Tijago Almada mogao da bude deportovan nazad u Argentinu.

Zabrinjavajuće informacije prenela je advokatica Rakel Hermida lehenda, koja zastupa oštećenu stranu protiv njega.

Postupak pred FIFA organima je već pokrenut, a traži se da Almada bude izbačen iz nacionalnog tima.

Protiv fudbalera se vodi postupak zbog navodnog seksualnog uznemiravanja, a FIFA bi tokom postupka mogla da mu zabrani učešće na Mundijalu u Kataru.

- On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja - navodi se u izjavi advokatice.

Katar bi mogao da deportuje fudbalera tvrdi pravnica.

- Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je pre moguće - rekla je Lehenda.

Ukoliko su ovi navodi tačni, Argenticima će situacija u nastavku Mundijala biti dodatno otežana, s obzirom na to da će imati jednog igrača manje. Podsetimo, Almada je tri dana pred početak Mundijala priključen timu umesto povređenog Hoakina Koreje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)