"SVECIMA" KRUNA BEZ PESME: Navijači PSŽ više ne pevaju na stadionu posle eliminacije iz Lige šampiona od Real Madrida

G. ČVOROVIĆ

21. 04. 2022. u 20:05

ČUDO neviđeno bi trebalo da se dogodi, pa da se Pari Sen Žermen ne okiti jubilarnom desetom titulom prvaka Francuske, koja je "svecima" prošle sezone izmakla i pored zvučnog sastava i zasluženo otišla Lilu.

СВЕЦИМА КРУНА БЕЗ ПЕСМЕ: Навијачи ПСЖ више не певају на стадиону после елиминације из Лиге шампиона од Реал Мадрида

FOTO: AP

Od stalnog dopisnika "Novosti" iz Pariza

Ovoga puta, stvari su "zapečaćene". Posle pobede nad Anžeom u gostima 3:0, Parižani su upisali 77 bodova, čak 15 više od drugoplasiranog Olimpika iz Marselja, koji se sa 62 boda nalazi na drugom mestu, nakon pobede nad Nantom od 3:2. Uz to, Mbape, Nejmar, Mesi i drugovi mogu da računaju i na daleko bolju gol-razliku od rivala s mora, jer su postigli čak 23 više (plus 45, prema + 22).

PSŽ bi, tako, trebalo da izgubi sve mečeve u poslednjih pet kola, a Marselj da ostvari sve pobede i još stigne razliku, što je praktično nemoguće. Zato se samo čeka trenutak kada će nova titula "svetaca" biti ozvaničena, a realni su izgledi da se to dogodi već u subotu uveče, protiv Lansa na "Parku prinčeva", kada je timu iz prestonice dovoljan i bod, čak i uz pobedu Marselja protiv Remsa u gostima.

Sve bi to moglo da se dogodi u neobično tihoj atmofseri, u situaciji kada najverniji navijači Parižana više ne pevaju na utakmicama, posle poraza od Reala iz Madrida, u osmini finala Lige šampiona, osim ako ih titula ne odobrovolji. Sve to u najavi verovatnog odlaska Mbapea i trenera Poketina... 

BONUS VIDEO - Rikardo pogodio za 3:0

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)