MAKRON DIGAO FRANCUSKU NA NOGE: Mbape u Marselju

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

23. 05. 2021. u 20:53

KILIJAN Mbape prelazi u Olimpik iz Marselja! Ovaj štos pokušao je juče da "proda" francuski predsednik Emanuel Makron, koji je učestvovao u jednoj emisiji sa jutjuberima na "konkursu za najveću anegdotu".

МАКРОН ДИГАО ФРАНЦУСКУ НА НОГЕ: Мбапе у Марсељу

FOTO: AP

Makron je, posle toga, telefonom pozvao parisku "sedmicu" da to i lično "potvrdi".

- Nemoguće! To nije u našem DNK - poručio je Mpbape uz osmeh i, naravno, opovrgao ovu "vest".

Fudbalska sudbina najboljeg francuskog fudbalera zanima celu naciju, ali i šire, za nju se interesuje čitava fudbalska Evropa. Fudbalski mađioničar iz Bondija još nije prelomio da li će da od sledeće sezone da i dalje bude u sastavu PSŽ, ili će se priključiti nekom drugom evropskom fudbalskom gigantu.

Mbape, trenutno, prema procenama, ima najvišu vrednost među fudbalerima na svetu. "Fudbal benčmark" ga je procenio na 185 miliona evra, ispred Harija Kejna (125), Rahima Sterlinga (125), Džejdona Sanča (118), Markusa Rašforda (115), Mohameda Salaha (115) i Nejmara (115). Parižani su već delimično odahnuli, jer je Nejmar nedavno produžio ugovor sa "svecima", a učinio je to i Draksler, što znači da je katarskim vlasnicima i dalje glavni cilj osvajanje Lige šampiona.

Sam Mbape se trenutno ne izjašnjava. Prethodnih dana dao je više intervjua u susret Evropskom prvenstvu, ali mu pitanja o klubu gde će nastaviti karijeru nisu ni postavljena.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri