ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Čeka nas neizvestan meč protiv TSC

Novosti online

04. 05. 2021. u 16:30

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje neizvesna utakmica protiv TSC-a, u Super ligi Srbije.

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ: Чека нас неизвестан меч против ТСЦ

FOTO: FK Partizan

"Pa igramo protiv TSC-a koji vodi Krstajić (Mladen Krstajić), stabilizovao je ekipu igraju dosta takmičarski tako da ćemo videti na koji način ćemo uspeti da probijemo njihov blok. Imaju brze igrače napred i čeka nas sigurno neizvesna utakmica", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Partizan sutra na svom terenu dočekuje ekipu TSC-a, u meču 35. kola Super lige Srbije.

Stanojević je dodao da su on i Krstajić dosta stvari prošli zajedno, uz ocenu da mu je drago što se nakon Svetskog prvenstva 2018. godine, vratio da trenira u Super ligi.

"On je i ranije pričao da bi voleo da bude trener, ubeđen sam da će biti dobar trener. Posebne emocije imam prema njemu", rekao je trener Partizana.

Na pitanje da li obraća pažnju na pojačanja koja dolaze u Zvezdu, Stanojević je rekao da obraća, ali i da Partizan ima svoju strategiju i zna šta mu je potrebno od pojačanja u narednom periodu.

Partizan je prvi ovosezosnki meč protiv TSC-a dobio na gostovanju 4:0, a šef stručnog štaba crno-belih kaže da je njihov rival dosta bolji u odbrani, u odnosu na taj period.

"Svaka utakmica je drugačija, tada smo iskoristili sve šanse. Dosta su bolji u odbrani, čvršći su možda se desi da nemamo nijednu šansu ili da stvorimo mali broj šansi", rekao je Stanojević.

Trener crno-belih dodao je da će se u konkurenciji za meč naći golman Vladimir Stojković, dok se Sejduba Suma još nije oporavio od povrede, ali da se očekuje da uskoro počne sa treninzima.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 86 bodova, dok je TSC na šestom mestu sa 49 bodova.

Meč između Partizana i TSC-a igra se sutra od 16.00.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a