GODINE SU SAMO BROJ: Ninković u 37. godini postigao fantastičan gol i to na jubilej (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2021. u 21:40

TAKAV je slučaj sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Ninkovićem koji je još jednom pokazao da najfiniji fudbalski potezi "žive" u njegovim nogama.

ГОДИНЕ СУ САМО БРОЈ: Нинковић у 37. години постигао фантастичан гол и то на јубилеј (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Na utakmici u kojoj je njegov Sidnej remizirao 2:2 sa Central Koustom, popularni Nine je dao gol koji se ubrzo našao na TV špicama svih australijskih stanica.

Bila je to njegova jubilarna 150. utakmica u A ligi, u dresu Sidneja. Miloš Ninković iza sebe ima izuzetne brojke. Otkada igra u Australiji postigao je 32 gola i upisao 37 asistencija. 

Kod Miloša stvarno fraza "godinu su samo broj" i zvuči tako. S obzirom sa kakvom lakoćom postiže golove i deli asistencije, ko bi rekao da ima 36 leta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!