DOSADILO MU U ITALIJI, SPREMAN ZA NOVI IZAZOV: Kristijano Ronaldo napušta Juvenuts, želi da se vrati u bivši klub?

Novosti online

23. 04. 2021. u 18:10

KRISTIJANO Ronaldo je došao u Juventus sa željom da osvoji Ligu šampiona. Portugalac i "stara dama" u toj misiji nisu uspeli, pa je izgleda došlo vreme za rastanak.

ДОСАДИЛО МУ У ИТАЛИЈИ, СПРЕМАН ЗА НОВИ ИЗАЗОВ: Кристијано Роналдо напушта Јувенутс, жели да се врати у бивши клуб?

FOTO: M. Vukadinović

Još jedan od razloga zašto bi jedan od najboljih fudbalera sveta mogao da napusti Torinio je taj što Juventus gotov sigurno ostaje bez Skudeta koji će po svemu sudićei završiti u vitrinama Intera.

"Gazeta delo sport" piše da Ronaldo preko svog menadžera, "superagenta" Žorža Mendeša, šalje signale Mančester junajtedu, što znači da bi Portugalac mogao da se vrati na "Old Traford".

Prema navodima italijanskog dnevnika, Kristijano je spreman da pristane i na smanjenje plate, sa 31 milion evra koliko godišnje zarađuje u Juventusu, na oko 20 miliona.

Ronladu ugovor sa italijanski klubom ističe u junu sledeće godine i u taboru "stare dame" su svesni da neće moći za njegov transfer da dobiju ni približnu sumu od 117 miliona koliko su ga plastiti Realu, te bi pristali da ga prodaju i za 30 miliona evra.

Ovaj 36-godišnjak je inostranu karijeru počeo baš u Junajtedu, čiji član je postao 2003. kao 18-godišnjak. Za šest godina na Old Trafordu odigrao je 292 utakmice, postigao 118 golova i upisao 69 asistencija.

Sa klubom sa "Old Traforda" je osvojio tri Premijer lige, Ligu šampiona i titulu svetskog klupskog prvaka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju