RADNIČKOM BODOVI: Kragujevčani će dobiti utakmicu protiv Borca službenim rezultatom 3:0 (FOTO)

N. I.

17. 04. 2021. u 23:00 >> 21:15

FUDBALSKI savez Srbije nije imao milosti prema fudbalskim klubovima Borac 1926 i Jagodina.

РАДНИЧКОМ БОДОВИ: Крагујевчани ће добити утакмицу против Борца службеним резултатом 3:0 (ФОТО)

foto: Tviter

Čačani i Jagodinci su kažnjeni pre nekoliko dana zbog nameštanja mečeva sa Železničarom iz Pančeva i Trajalom iz Kruševca, a juče je u Kragujevcu viđen novi skandal u srpskom fudbalu.

Revoltirani odlukama Disciplinske komicije FSS, posle informacije i dokaza o nameštanju koji su stigli iz UEFA, Čačani su napravili (ne)očekivanu predstavu u Kragujevcu, tako što su već u 12. minutu ostali sa šestoricom fudbalera na terenu, a prema fudbalskim pravilima, sudija je tada u obavezi da prekine meč. Inače, Čačani su na teren izašli samo sa sedmoricom fudbalera, nasuprot 11 domaćih.

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Cirkus u Prvoj ligi Srbije se tako nastavlja na najoriginalniji način, a juče su na sceni bili fudbaleri Borca koji su očigledno na ovaj način želeli da iskažu protest protiv odluke Fudbalskog saveza Srbije. I nekoliko dana pre meča u Kragujevcu, čelnici Borca su pretili da se neće pojaviti na terenu, ali je ovaj jučerašnji gest jasan dokaz šta Čačani misle o odlukama sa Terazija 35.

Inače, pravila u ovakvim slučajevima su više nego jasna: Radnički 1923 će ovaj meč dobiti službenim rezultatom 3:0, a čačanski Borac sada posle ovog poraza, ali i već oduzetih šest bodova, sigurno klizi ka rangu niže, odnosno trećoj ligi Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024