NIJE PRIZNAO GOL RONALDU PROTIV SRBIJE PA DOBIO OTKAZ: Makeli otpustio pomoćnika koji je prevideo da je lopta prešla liniju

Novosti online

13. 04. 2021. u 16:07

JOŠ uvek se priča o tome kako nije priznat gol Kristijanu Ronaldu na utakmici protiv Srbije. Kakav je potres nastao najbolje govori i poslednja informacija koja dolazi iz Holandije.

НИЈЕ ПРИЗНАО ГОЛ РОНАЛДУ ПРОТИВ СРБИЈЕ ПА ДОБИО ОТКАЗ: Макели отпустио помоћника који је превидео да је лопта прешла линију

FOTO: AP

Naime, Dani Makeli bio je glavni arbitar te utakmice odigrane na stadionu "Rajko Mitić". On je otpustio svog dugogodišnjeg pomoćnika Maria Diksa.

Diks je bio taj koji je prevideo da je lopta u trećem minutu nadoknade prešla gol-liniju. Tako je spasao "orlove" poraza, ali nije svoj posao.

- Godinama radim sa Mariom i razumećete da je ovo bila teška odluka zbog koje je neću dalje komentarisati - objavili su holandski mediji izjavu Makelija.

Preneli su takođe i izjavu Diksa.

- Veliko, veliko razočaranje za mene, baš pred Evropsko prvenstvo. Makeli mi je rekao da želi da nastavi sa drugim pomoćnikom, jer je izgubljeno poverenje u našoj saradnji. Zaista sam se nadao većoj podršsci, razumevanju i poverenju posle uspešne saradnje svih ovih godina - istakao je s razlogom neutešni Diks.

Makeli i Diks su do sada najveći zajednički uspeh imali prošle sezone kada su sudili  finale Lige Evrope između Intera i Sevilje.

Upražnjeno mesto kod Makelija u sudijskoj trojci popuniće Jan de Vris.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!