ALO, NE KRADI VREME: Skupljač lopti nokautirao fudbalera Rome (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2021. u 09:59

PRVI meč četvrtfinala Lige Evrope nije prošao kao što su se u Ajaksu nadali, a taj duel sa Romom pamtiće se ne samo po junaku i tragičaru Dušanu Tadiću, već i po jednom skupljaču lopti.

АЛО, НЕ КРАДИ ВРЕМЕ: Скупљач лопти нокаутирао фудбалера Роме (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Naime, nakon što je "vučica", posle asistencije, pa promašenog penala kapitena reprezentacije Srbije, uspela da preokrene rezultat sa 1:0 na 2:1, u završnici se, logično, igračima Rome baš i nije žurilo. Imali su povoljan epilog pred sobom, pa kada je na red došao 94. minut nisu trčali brzinom Juseina Bolta po loptu koja bi napustila igralište.

To se, međutim, uopšte nije svidelo jednom od momaka kojima je na stadionu u Amsterdamu posao upravo da dodaju loptu onome ko treba da je uvede u igru.

Na svojoj koži to nezadovoljstvo je osetio Romin Rikardo Kalafori, koji je lagano išao uz aut-liniju, kada ga je odjednom - lopta pogodila u vrat.

Skupljač lopti je, prosto, pogodio fudbalera italijanskog kluba, koji se sekund pravio da je strašno povređen, pa ljutito krenuo na momka s druge strane linije, ali je na kraju - on dobio žuti karton. I to zbog opstrukcije fudbalske igre, ili, narodski rečeno, "krađe vremena".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)