PREMIJERKA SE OGLASILA O "KOVID ŽURCI" NAKON DERBIJA: Niko neće biti zaštićen!

Novosti online

08. 04. 2021. u 15:15

ПРЕМИЈЕРКА СЕ ОГЛАСИЛА О КОВИД ЖУРЦИ НАКОН ДЕРБИЈА: Нико неће бити заштићен!

FOTO: FK Crvena zvezda

PREMIJERKA se oglasila povodom proslave crveno-belih nakon 164. večitog derbija

Premijerka Ana Brnabić, održala je konferenciju za medije na kojoj je dobila i pitanje o Zvezdinoj proslavi posle pobede u derbiju, na kojoj je u jednom momentu bio i Goran Vesić, koji je saopštio da se nije zadržao duže od nekoliko minuta.

Zvezda je kažnjena od strane Komunalne milicije povodom proslave u hotelu, a Brnabić ističe da je ovo poruka države da nema zaštićenih

- Nikakvo kršenje mera se neće tolerisati, drago mi je da se Goran Vesić izvinio. Komunalna milicija je reagovala, inspekcije su reagovale, to je jedino što mogu da kažem kada je u pitanju kršenje mera. Ovo je pokazatelj da nema zaštićenih, nema ljubimaca, prema svima se ponašamo isto.

Govorila je i o ostavci Gorana Vesića u Kriznom štabu.

- Ne znam kako ste me razumeli da je njegovo izvinjenje dovoljno? Rekla sam da nadležne službe rade svoj posao. Ne znam kako ste me razumeli da je to izvinjenje dovoljno. Ja se oslanjam na institucije da rade svoj posao. To šta ja lično mislim, u zemlji gde vladi vladavina prava, to je zaista irelevantno. Kršenje mera će se sankcionisati prema svima.

- Da li ću tražiti ostavku Gorana Vesića u Kriznom štabu, ne znam da li je on i član ili dolazi po pozivu, kako bih tražila ostavku i izbacila ga iz Kriznog štaba ako on nije član Kriznog štaba, naročito što ne znam šta bi to doprinelo za smanjenje epidemiološke situacije. nekada dolazi Vesić, nekada gradonačelnik Radoičić - zaključila je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Toza

08.04.2021. 16:04

auuu ako Premijerka ne razume da Gos Vesic treba da odgovara jer je bio na zurci i nije je prekinuo vec je otisao , mozda posle 3 minuta ili 1 sat.. to moze samo istraga da utvrdi. Ne moze neko ko ne postuje mere da trazi od drugih da ih postuju i mora da snosi za taj postupak sankcije. Do sada sam sve mere postovao bez izuzetaka kao i ostalih 1-5 miliona u Srbiji i ovakvo ponasanje funkcionera je neprihvatljivo.

realno

08.04.2021. 16:16

Kao da smo ovo već čuli povodom rušenja u Sava mali. Pa napredovao od gradonačelnika u ministra finansija. Ni lažna titula doktora nauka kojom je pokušao da se okiti nije sprečila da dobije položaj sa kojeg rukovodi finansijama Srbije.