JOVIĆ: Jeftino smo primili gol, teško je vratiti se, ali mi smo Partizan

Novosti online

08. 04. 2021. u 14:56

POSLE Filipa Holendera i Igora Vujačića, svoj prvi seniorski derbi odigrao je i mlada uzdanica Partizana, Nemanja Jović.

ЈОВИЋ: Јефтино смо примили гол, тешко је вратити се, али ми смо Партизан

FOTO: FK Partizan

Posle neprospavane noći za svakog igrača i navijača Partizana, mladi Jović sumira utiske posle 164. „večitog derbija“ za zvaničan sajt crno-belih.

-Ovo je bio moj prvi seniorski derbi i pre utakmice sam imao malo treme, ali je na terenu nestala. Imao sam jak motiv, mislim da sam odigrao korektno, ali uvek može bolje.

Prokomentarisao je svoju igru.

- Dobio sam dosta pohvala, mnogo poruka sam dobio posle derbija. Pohvale prijaju i to mi je još jedan dodatni motiv da treniram naporno i napredujem.“

Da li si imao tremu, s obzirom da si na startu utakmice bio najmlađi u našem timu?

- Bilo teško, ali svestan sam bio gde sam, za koga igram i koju težinu nosi derbi. Trudio sam se i borio za svoj voljeni klub i, iako sam odigrao korektno, svestan sam da mogu i moram još više i bolje.

Dotakao se i konačnog epiloga. 

- Nažalost, primili smo jeftino taj gol i to je i odlučilo derbi. Žao mi je što nisam postigao gol, ali verujem da će biti još prilika.

Crno-beli se okreću Kupu Srbije. 

- Možda je malo teže sad vratiti se, ali mi smo Partizan, moramo se okrenuti kupu i dati sve od sebe da ga osvojimo. Mislim da smo to zaslužili. i mi, a i naši navijači, rekao je Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri