MITROVIĆ NATERAO TRENERA FULAMA DA PROGLEDA: "Razumem frustraciju, napravio je veliku stvar"

Novosti online

02. 04. 2021. u 17:51

ALEKSANDAR Mitović, najbolji strelac u istoriji Srbije, vraća se u Fulamu sa najvećim mogućim samopouzdanjem.

МИТРОВИЋ НАТЕРАО ТРЕНЕРА ФУЛАМА ДА ПРОГЛЕДА: Разумем фрустрацију, направио је велику ствар

FOTO: M. Vukadinović

Mitrogol je postigao pet golova na tri meča za "Orlove", od kojih su neki bili maestralni poput loba, kao i dva pobedonosna, što će mu puno značiti sada kada se vrati u klub, gde nema adekvatnu minutažu.

Menadžer Fulama Skot Parker, kako je otkrio Mitrović, nije čestitao Srbinu na dva gola Ircima, a ostaje pitanje da li je kasnije s obzirom na to da je postao rekorder "Orlova" sa 41 pogotkom.

- Srećan sam za Mitrovića. Videli smo njegovu emociju, veliki je pritisak i golovi su glavni zadatak napadača. Napravio je veliku stvar", rekao je Parker.

On se nada da će "devetka" Srbije preneti istu formu u londonski tim, za koji nije dao gol sedam meseci u trenutku kada je poslednji put bio u startnioj postavi 3. februara.

- Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport i uvek ima poteškoća. Imao je nekoliko poteškoća, zarazio se koronavirusom, veliki promašaj iz penala za Srbiju i sve je to put igrača. Ponekad fudbalerima je potreban vazduh, da se pregrupišu i skinu pritisak. Ako imaju talenat vraćaju se jači i do visoke tačke, nadamo se da je na njoj Mitrović. Potrebno mu je više samopouzdanja, talenat je uvek bio tu. Samopouzdanje utiče na napadače. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)