ŠTA TO SVIRAŠ, MAJMUNE? Ovako je na penal reagovao fudbaler Zvezde (VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 16:58

SVEDOK na suđenju srpskom sudiji Srđanu Obradoviću, koji je nepravosnažno osuđen na 15 meseci zatvora, bio je i fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov, u to vreme igrač Radničkog.

ШТА ТО СВИРАШ, МАЈМУНЕ? Овако је на пенал реаговао фудбалер Звезде (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Fudbalski sudija Srđan Obradović iz Jagodine, danas je u novosadskom Višem sudu Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije, osuđen na 15 meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja na utakmici između subotičkog Spartaka i Radničkog iz Niša, odigranoj 13. maja 2018. godine u Subotici.

Na tom susretu Obradović je isključio i Milana Pavkova, koji nije mogao da se pomiri sa njegovom odlukom da dosudi nepostojeći penal za Spartak.

"Kada sam dosudio kazneni udarac za domaćine, Pavkov je reagovao govoreći mi: 'Šta to sviraš majmune jedan...' Dok sam u notes beležio podatak o žutom kartonu, on je i dalje verbalno negodovao, iako sam mu kazao da me pusti da radim svoj posao. Pavkov je, međutim, i dalje negodovao, a dok sam se udaljavao, kazao je: 'Ti si stvarno majmunčina, šta to sudiš'", ispričao je Obraović u sudnici.

"Posle toga, drugi put u razmaku od 10 do 15 sekundi, pokazao sam mu ponovo žuti karton, a zatim i crveni", kazao je sudija.

Govoreći o spornom penalu kome se "smejala cela Srbija", Obradović je rekao da je video da je jedan igrač Radničkog igrao rukom, kao i da mu je tu informaciju potvrdio pomoćni arbitar na tom meču. Istakao je i da se ni sa kim nije dogovarao kada je delegiran za utakmicu.

"Odbrambeni igrač Radničkog je startovao loptu, i po položaju njegovog tela sam video da ruka ide ka lopti, a zatim da je promenila pravac. Nisam imao nikakvu vizuelnu prepreku, i odluku o kaznenom udarcu sam doneo po slobodnom sudijskom uverenju", govorio je tada Obradović, ali je očigledno Viši sud u Novom Sadu utvrdio da je bilo nepravilnosti i nečasnih radnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)